VIDSTE DU…

VIDSTE DU…
6. februar 2020 author

…at akupunktur kan afhjælpe sukkercravings?

Sodavand, morgenkager og fredagsslik. De fleste kender til at give efter for trangen til en eller flere af disse, selvom vi godt ved, at det ikke er godt for os.

Faktisk mener mange eksperter, at op mod 95% af den danske befolkning lider af sukkerafhængighed – noget, som allerede bliver etableret i barndommen.

Måske har du prøvet at komme igennem en uge uden sukker, men oplever allerede efter en enkelt dag, hvor svært det kan være. Hovedpine, irritation, træthed og øget appetit eller kvalme er bare et udpluk af de ubehagelige tilstande kroppen går igennem, hvis man helt stopper med at indtage sukker.

Hvis du derimod synes, det er let som en leg, så husk lige alt det skjulte sukker, man kan indtage i løbet af en dag, uden at tænke over det. Frugtyoghurt, brød og myslibarer indeholder fx ofte rigtig meget tilsat sukker.

Hvis du har mod på at begynde at skære ned på tilsat sukker – og på den måde opnå et mere stabilt blodsukker, bedre energi og færre ulidelige cravings – så lad akupunkturen være din makker undervejs.
Akupunktur kan lindre uro, træthed og hovedpine og skabe indre ro og balance, så du kan lægge sukkerafhængigheden på hylden uden slemme gener.