Kosmetisk akupunktur

KOSMETISK akupunktur

Når vi bruger gode dyre cremer for at se yngre ud, for at fjerne lidt af rynkerne, fugerne, rødmen eller stregerne i ansigtet, arbejder vi på det yderste lag i ansigtet.

Kosmetisk akupunktur går et lag dybere

Med kosmetisk akupunktur arbejder jeg med muskulaturen i ansigtet, for at løfte øjenbryn, hængende øjne, mindske rynker og i det hele taget hjælpe ansigtsmusklerne med at arbejde, som de er bygget til.

Jeg arbejder også under rynker og furer for at kroppen kan gendanne den collagen som man med alderen mister, og dermed mindskes rynkerne og furerne.

Gennem livet bevæger vi utrætteligt musklerne i ansigtet i alle vores vågne timer. VI lærer musklerne at slappe af eller spænde op, når vi er galde eller kede af det eller bekymrede eller afslappende eller eftertænksomme.

Det er det, der forplanter sig og med tiden bliver til vores naturlige udtryk. Vores naturlige udtryk kan ikke fjernes. Men de dybe furer, rynker og andre alders tegn kan mindskes markant med kosmetisk akupunktur.

Effekten af Kosmetisk akupunktur kan imidlertid optimeres endnu mere, hvis man også arbejde i overhuden. Derfor har jeg indgået et samarbejde med en utrolig dygtig kosmetolog, der har klinik lige her i Fredensborg.

Skønhedsbehandling med det bedste fra to verdener i et unikt samarbejde mellem akupunktør Pernille Blak og kosmetolog Christina Green

Gennem livet forandres vores udseende. For nogle går det hurtigt, for andre går det langsomt. Nogle betragter det som charmerende patina og andre ser det som et trist tegn på, at livet indhenter os, men uanset hvordan tiden påvirker vores udseende, og uanset hvor meget eller hvor lidt det går os på, så ville de fleste af os gerne bremse tegnene på alderdom, hvis vi kunne.

Forandringerne i vores udseende skyldes imidlertid en lang række faktorer;

Hvordan vi lever vores liv, hvad vi spiser og drikker, om vi er rygere, hvilket arbejde vi har, hvor meget og hvordan vi er udsat for vind og vejr, hvor stort held vi har haft med at finde lykke og glæde i livet.

Årsagerne til alderdom skal med andre ord både findes i det indre og i det ydre. Hvis man vil arbejde med forandringerne i vores udseende, giver det derfor langt bedre resultater, hvis man både arbejder med overfladen – huden – og med hele det underliggende fundament af muskler, sener og indre spændinger.

Vi i Den 5. Årstid og Beauty by Green har specialiseret os i hver vores område af skønhedsbehandling. Pernille Blak behandler de underliggende, indre årsager til ældning og Christina Green behandler kroppens største organ – huden – og derved den ydre manifestation af kroppens ældning.

Vores behandlinger komplimenterer derfor hinanden så godt, at vi har besluttet at indlede et samarbejde, hvor vi kan tilbyde et behandlingsforløb, der indeholder det bedste fra begge verdener.

Behandlingsforløbet vil bestå i, at du først opstarter en behandling hos den ene af os, og så vil det samlede behandlingsforløb blive tilrettelagt i et samarbejde mellem Pernille Blak og Christina Green www.beautybygreen.dk. Naturligvis med dig i centrum.