Myoreflex

Myoreflex

Myo er det græske ord for muskler

Reflex betyder respons mellem muskler som arbejder sammen.

Myoreflex bruges til at behandle muskel hæfter på kroppen, for at balancerer skævheder, spændinger mm. Det interessante er at sådan behandling kan gøre underværker for rigtig mange ubalancer i kroppen.

Indtil nu har jeg personligt haft gode resultater med hovedpine, smerter i knæ, skuldre, ryggen, en hånd og nakken, mave ubalancer, menstuationsproblemer, sports skader, koncentationsbesvær for børn, svingende humør hos en teenager, scoliose… og sikkert en del andre ting som jeg ikke lige kan komme på.

Det er super spændende at arbejde med kroppen som Myoreflex terapeut. Alle slags smerter, skævheder, slappe eller overspændte (f.eks. spasticitet) musker er noget som der er focus på. Også sygdomme som Parkinson, Slerose, kroniske smerter og hvad der ellers findes, er noget vi arbejder med som myoreflex terapeuter.

Overordnede er der focus på at balancerer, øge og/eller forbedre koordiantion, styrke, balance, fjerne smerter, skævheder som alt i alt sænker stress i kroppen generelt og afhjælper med diverse ubehag.

Behandlingen kan indeholde udspændings øvelse som kan hentes her

Eks. 1.

For nyligt, arbejdede jeg med en kvinde med voldsom ondt i lænden. Hun havde stort set altid ondt i lænden, nogle gange bare som lette smerter andre gange kan hun stort set ikke komme ud af sengen.

Jeg har behandlet hende 3 gange og smerterne er væk eller som hun siger “bare en skygge af hvad de har været”.

Eks. 2.

En yngre kvinde med Parkinson. Det kræver kostændring i sådan et tilfælde, og kostændringer som indeholder forskellige kosttilskud som f.eks galactose, men at hun ikke ryster noget særligt og føler mere balance i kroppen, er et kæmpe fremskridt for kvinden.

Myoreflex er en temmelig ny uddannelse i Danmark. I hele Norden er vi 120 som er myoreflex terpeuter.

Er det noget for dig?

Book tid her