KENDER DU TIL MYOREFLEX? EN BEHANDLING, SOM SKABER BALANCE I MUSKLERNE

KENDER DU TIL MYOREFLEX? EN BEHANDLING, SOM SKABER BALANCE I MUSKLERNE
6. februar 2020 author

Mange oplever følgevirkninger af skader – også længe efter at skaden er færdigbehandlet. Det skyldes, at en skade eller et traume skaber en ubalance i kroppen, som traditionel behandling ikke tager højde for. Det gør Myoreflex
Myo betyder muskler på græsk, og reflex står for respons mellem musklerne.
Når kroppen påføres en skade – det kan fx være en forstuvet ankel – oplever mange at mærke smerter og spændinger i det modsatte ben og hofteområde. Det skyldes, at musklerne automatisk spænder op og trækker sig sammen, for at kompensere for den svækkelse, de skadede muskler oplever. Forstuvningen vil hele sig selv, men de kompenserende spændinger kan være smertefulde og svære at slippe af med.
Her kan myoreflex hjælpe.
Ved myoreflex er fokus ikke fastlåst til det skadede område eller én enkelt muskel. Myoreflexterapi fokuserer på de lange baner af muskler, som arbejder sammen og påvirkes af hinanden, for at skabe balance og udligne skævheder, spændinger og smerte.

Myoreflexterapi er stadig et nyt koncept for mange her i Norden, men resultaterne taler for sig selv, og derfor ser vi et stigende antal klienter, som opnår flotte resultater med denne behandlingsform.